La Canals Galeria d'Art representa la ciutat als Premis GAC


  • Comparteix:

Una exposició d'arxiu de la galeria Canals

Una exposició d'arxiu de la galeria Canals

La Canals Galeria d'Art és l'únic espai artístic de la ciutat que assistirà aquest dimarts a l'entrega dels Premis GAC, organitzats per les quatre associacions de galeries de Catalunya. Aquest esdeveniment reuneix anualment el món galerístic del país i distingeix les millors iniciatives dins el sector. L'entrega dels guardons tindrà lloc un any més al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), que acull aquesta cita per tercer any consecutiu.

Els Premis GAC, que s'entreguen durant la Nit del Galerisme, estan organitzats pel Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, l'Associació (art)Catalunya, l'Associació Art Barcelona i l'Associació de Galeristes Independents d'Art de Catalunya. L'objectiu és distingir i promocionar el món del galerisme amb set guardons: a la trajectòria, a la projecció internacional, al col·leccionisme, a la crítica d'art, al mitjà de comunicació, al comissariat d'exposicions i a l'artista per a la millor exposició.

La 6a edició d'aquests guardons tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre al MACBA i comptarà amb la presència del conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Enguany, la trobada homenatjarà la trajectòria artística d'Antoni Muntadas, en reconeixement a la seva aportació al món de l'art i la seva relació amb les galeries d'art catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.