El Teatre-Auditori repesca els èxits de la temporada barcelonina


Temes relacionats

Madaula i Munt porten 'Dubte' al Festival Temporada Alta de Girona ( 8/des/12)

Pérez Cruz, Bustamante, Arquillué i Joel Joan, al Teatre-Auditori (30/nov/12)

Madaula, Vilarasau, Milkyway, Bosch... pugen a l'escenari de Barcelona ( 6/set/12)


  • Comparteix:

La nova programació del Teatre-Auditori portarà fins a la ciutat les grans apostes escèniques de la temporada barcelonina. D'aquesta manera, els espectadors tindran una nova oportunitat per veure grans èxits dels escenaris com 'Cyrano de Bergerac', 'El Nom' i 'Dubte', entre d'altres. La programació, que començarà divendres de la setmana vinent, es completa amb figures de renom com Bustamante, Ana Belén i Sílvia Pérez Cruz, així com amb el segell santcugatenc que aporten les entitats locals. L'equipament municipal ha presentat aquest dilluns la programació de febrer a maig.

De febrer a maig passaran pel Teatre-Auditori 27 espectacles en un cartell eclèctic que aposta pels grans noms de la temporada barcelonina, especialment, la teatral. L'equipament municipal acollirà títols com 'No et vesteixis per sopar', 'Poder absoluto', 'Dubte', 'Aventura!', 'Big Berberecho', 'Oleanna', 'La dona vinguda del futur', 'El Nom' i 'Cyrano de Bergerac', que obrirà la programació el 8 de febrer.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat que la qualitat segueix sent la principal aposta, tot i la crisi.

Pep Tugues

La qualitat mai ha de faltar. L'únic que ha fet la crisi és ampliar el ventall de propostes per arribar a més públics.


La música tindrà un espai destacat amb figures de ressò mediàtic com David Bustamante, Ana Belén, Sílvia Pérez Cruz i Andrea Motis i Joan Chamorro Group & Quartet Ressonància. Un cartell que també porta segell local amb Cristina Casale, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) i l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), que actuarà en companyia dels músics santcugatencs Gerard Claret, Júlia Farrés-Llongueras i Patrícia de No. La vessant més clàssica de les propostes comptarà amb les òperes 'Nabucco' i 'La Traviata', així com 'L'Òpera des del Cor' del Cor del Gran Teatre del Liceu.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat de relleu durant la presentació de la programació la intenció de l'equipament municipal de donar 'visibilitat' a l'àmplia oferta cultural del país i col·laborar en la generació econòmica.

Mercè Conesa

Per visibilitzar l'economia de la indústria catalana. L'activitat artística també genera economia i les administracions han d'apostar per això.


Un compromís que alguns dels artistes que han participat a la presentació de la programació d'aquest dilluns han agraït, sobretot en temps de crisi econòmica.

Artistes

Al Teatre-Auditori ens sentim com a casa. / La cultura a les ciutats està molt malament i hi ha pocs ajuntaments que aposten fort. / Fa falta més teatres com aquest perquè és un moment difícil.


El Teatre-Auditori acollirà en la seva programació l'estrena a Catalunya de 'Romeu i Julieta' de la Compañía Nacional de Danza (CND), amb escenografia construïda a Sant Cugat, a més de les propostes de dansa de CobosMika i l'humor de David Guapo.

Una de les novetats de la programació és la inclusió d'un espectacle de circ amb 'Maravillas' de l'Ateneu Popular 9 Barris. Aquest muntatge se suma a les representacions familiars que encapçalen la innovadora proposta de 'Concert per a nadons', 'El Petit Dalí' d'Anna Obiols, 'La Ventafocs' del Liceu i Comediants, i la màgia amb 'La asombrosa Historia de Mr. Snow'.

Els muntatges d'aquesta nova programació estaran gravats pel 21% d'IVA, tot i que l'increment de l'impost no es veurà reflectit en el preu final de l'entrada, que per la situació econòmica han disminuït de la mateixa manera que el caixet dels artistes, fet que compensa l'augment de l'IVA. Això se suma als diferents descomptes que ofereix l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.