Bremen publica el seu primer disc, 'Les cançons que vindran', al març


Temes relacionats

Una desena de grups amb accent local opten al Disc Català de l'Any 2012 ( 3/feb/13)

Més d'una desena d'artistes locals se sumen a Bremen i Mine! als Enderrock ( 9/gen/13)

Els grups Bremen i Mine! opten als Premis Enderrock a millor disc pop-rock ( 8/gen/13)


  • Comparteix:

El grup Bremen / Font: Myspace.com/els_bremen

El grup Bremen / Font: Myspace.com/els_bremen

La formació musical Bremen, amb el santcugatenc Joan Villaroya com a baixista, ha avançat al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM) que publicarà el seu primer disc el 12 de març. L'àlbum, titulat 'Les cançons que vindran', és una barreja de rock, pop i folk.

Fina Estampa; l'agència de 'management' de Manel, Antònia Font, Mishima, Sisa, Nacho Umbert i La Estrella de David; és el segell discogràfic que ha editat el disc de debut de Bremen. El nou treball s'ha gravat als estudis Can Sons d'Arnau Vallvé, del grup Manel, i Aleix Sans. El guitarrista de la formació, Gracià Pedro, ha explicat que Vallvé els ha ajudat amb la gravació del disc fent de conseller.

Gracià Pedro

En la producció vam pensar mantenir el que havíem fet fins ara.


Bremen va ser finalista del concurs Sona 9 el 2011 i també és responsable de la sintonia de la capçalera del programa 'Mestres' de TV3. El quintet barceloní ha enllestit un repertori que ja ha passat la prova del directe en una vintena d'actuacions, que durant el 2012 els ha portat del Festival Jardins de Cap Roig al Primavera Club.

Bremen està format per Toni Terrades a la guitarra acústica i Gracià Pedro a la guitarra elèctrica, Joan Villarroya al baix, Guillem Rodríguez a la guitarra i el recentment incorporat Miguel Ballester a la bateria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.