El pianista santcugatenc Jordi Barceló presenta el seu segon disc: 'La Grandalla'


  • Comparteix:

Jordi Barceló en una imatge promocional / Font: Jordibarcelo.com

Jordi Barceló en una imatge promocional / Font: Jordibarcelo.com

El músic santcugatenc Jordi Barceló presenta el seu segon disc aquest dijous. Sota el nom de 'La Grandalla (Tocant el cel)', el també director de l'Escola de Música de les Valls del Nord rememora els records del compositor. Un disc d'11 temes que representen vivències 'que amb el temps han esdevingut melodies'. La presentació d'aquest àlbum serà a la seu de Barcelona de l'SGAE a les set de la tarda.

El 2010, Barceló va publicar el seu primer àlbum anomenat 'Latin Stride Piano' amb diverses composicions pròpies. Amb aquest nou disc, però, els 11 temes que el componen són vivències personals que ha anat guardant i que ara formen part de 'La Grandalla', tal com ha explicat en una entrevista a Cugat.cat el pianista i compositor resident a Andorra, Jordi Barceló.

Jordi Barceló

'La Grandalla' és un disc 100% de composicions pròpies, de vivències, moments que tens i que t'inspires.


Jordi Barceló ha col·laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret amb molts noms de la música clàssica, el jazz, el flamenc i la música llatina, a més de fer-ho amb la Cotton Club Big Band, Andorra Big Band, l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (Onca) i la Orquestra Simfònica de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.