Un concert dels alumnes de l'Escola de Música mostra el seu talent a la ciutat


  • Comparteix:

El concert forma part del cicle '60'...a Victòria'

El concert forma part del cicle '60'...a Victòria'

Alumnes dels darrers cursos del grau professional de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels (EMMVA) han protagonitzat aquest dimecres el primer concert 'Entre departaments' que mostra als santcugatencs la vida artística del conservatori. El concert, que ha comptat amb la participació d'alguns professors en algunes de les set peces interpretades, forma part del cicle '60 a Victòria' en homenatge a la soprano Victòria dels Àngels.

El director de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Carles Miró, ha destacat el fet que és el primer concert obert que fan els alumnes dins aquest cicle que confia que es converteixi en referent a la ciutat.

Carles Miró

És un cicle que esperem que es converteixi en un referent de ciutat.


Els alumnes han portat a l'escenari peces que porten treballades als seus cursos i que inclouen compositors com Mendelssohn, Albéniz, Poulenc i Debussy. Una setantena de persones han gaudit de l'espectacle ofert per alumnes i professors. El proper concert del cicle està programat pel dimarts 5 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.