El Club Muntanyenc enceta el seu club de cinema amb la projecció del 'Sueño eterno' a l'ANC


  • Comparteix:

El cicle 'Mites' s'obre amb 'El sueño eterno', de Howard Hawks.

El cicle 'Mites' s'obre amb 'El sueño eterno', de Howard Hawks.

El Club Muntanyenc ha organitzat un cicle de cinema que arrenca avui amb la projecció de 'El sueño eterno' a l'Arxiu Nacional de Catalunya. La iniciativa, que va més enllà dels debats entre experts, neix de forma experimental amb la voluntat de consolidar-se amb la construcció de la nova seu de l'entitat.

Humprey Bogart i Lauren Bacall són els encarregats d'inaugurar el cicle de cinema del Club Muntanyenc amb 'El sueño eterno'. L'Arxiu Nacional de Catalunya serà l'escenari d'aquesta projecció que pretén reunir els amants del setè art, així com qualsevol ciutadà que vulgui passar una bona estona.

Aquest club de cinema no només té pretensions de cinefòrum, sinó que vol satisfer els gustos dels diferents tipus de públic aficionat al cel·luloide. Per aquest motiu, els organitzadors esperen que l'èxit de les projeccions permeti consolidar la iniciativa. Escoltem Alfredo Arechabala:

Alfredo Arechabala

Això és un projecte que just acaba de nèixer. Esperem que amb la nova seu del CMSC prengui més forma


El Club Muntanyenc reconeix que, a l'hora d'organitzar iniciatives, tenen la vista posada en la nova seu de l'entitat, prevista per a finals d'aquest any. És per aquesta raó que els organitzadors del cicle es feliciten de poder disposar de la seva pròpia sala de projeccions, en un futur pròxim:

Alfredo Arechabala

¿Què poden fer els joves de l'entitat que volen programar sessions temàtiques?


El passi de 'El sueño eterno' es farà a 2/4 de 8 a l'Arxiu Nacional. La propera cita serà el dia 21amb la projecció de 'Cómo ser John Malkovich', d'Spike Jonze.

La programació del Club Muntanyenc revisarà films d'altres artistes de Hollywood com Cameron Díaz y John Wayne. A més, l'entitat ja té l'ull posat en un altre cicle dedicat a artistes que treballen davant i darrera de les càmeres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.