Albert Solà està enregistrant el seu segon disc


  • Comparteix:

Albert Solà / Font: Facebook d'Albert Solà

Albert Solà / Font: Facebook d'Albert Solà

El santcugatenc Albert Solà està enregistrant el seu segon disc, després d'haver publicat 'Transparent', fa dos anys. El treball, que encara no té ni nom ni cap data prevista de publicació, comptarà amb un recull d'11 temes, un d'ells cantat en anglès.

Albert Solà ha explicat en una entrevista al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5 FM) que aquest treball intenta ser menys autobiogràfic que el primer disc, tot i que sempre apareix la vessant més nostàlgica.

Albert Solà

M'agradaria centrar-me més en l'exterior que no en l'interior. D'alguna manera ho he intentat fer, però la nostàlgia sempre acaba sortint per algun lloc.


El músic està enregistrant el disc als estudis Microcosmos de Sabadell, juntament amb el guitarrista i coordinador del Campus Rock, Toni Xuclà. D'altra banda, Albert Solà va guanyar el concurs de microconcerts, organitzat pel bar musical L'Oncle Jack, de l'Hospitalet de Llobregat. El premi era tres dies d'enregistrament a l'estudi Salamandra, on gravarà les bateries del seu nou disc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.