Patrícia de No, Eloi Jover i Júlia Farrés, junts per recollir fons per al Parkinson


  • Comparteix:

Moment de la presentació del concert

Moment de la presentació del concert

La flautista Patrícia de No, el pianista Eloi Jover i la soprano Júlia Farrés Llongueras pujaran a l'escenari del Teatre La Unió per recollir fons a favor de la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson. La cita, que compta amb la col·laboració de Cugat.cat, serà dissabe 23 de febrer i les entrades es podran adquirir i reservar a partir d'aquest dimecres per un preu de 12 euros. Els beneficis es destinaran als membres de l'entitat, perquè puguin seguir les teràpies per alleugerir els efectes d'aquesta malaltia a preus reduïts.

L'entitat santcugatenca continua amb la seva tasca de suport als afectats i familiars per aquesta malaltia i organitza un nou concert amb la intenció de donar-se a conèixer, arribar a més gent i recollir recursos per a les seves activitats. En aquest cas ho fan amb un espectacle amb un marcat to santcugatenc.

El president de la secció local, Esteve Sala, ha explicat que amb actes d'aquesta mena es fa més fàcil que les persones interessades s'apropin a l'entitat ja que, sovint, és un pas difícil.

Esteve Sala

A vegades costa manifestar que tens Parkinson. Un acte agradable com aquest és una bona manera d'apropar-se a l'entitat.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha posat de relleu la qualitat dels artistes participants a qui ha agraït la seva implicació. A més, coincideix amb Esteve Sala que aquesta mena d'activitats apropen l'entitat als afectats d'aquesta patologia.

Susanna Pellicer

Aquesta és una bona teràpia complementària per conèixer gent. És una manera lúdica d'entrar a l'associació.


Les entrades es podran començar a comprar i reservar aquest dimecres. La Casa de Cultura, el Teatre la Unió i el Tot Sant Cugat són els punts de venda dels tiquets que tenen un preu de 12 euros. També es poden reservar a través del telèfon de l'entitat, el 636.608.964, o bé enviant un correu electrònic a l'adreça santcugat@catparkinson.org. D'altra banda, s'ha obert una fila zero per a les persones que vulguin fer aportacions econòmiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.