Noves propostes de jazz i de cambra de les Joventuts Musicals


  • Comparteix:

Ignasi Terraza, en una de les seves actuacions / Font: Associaciomusicalbbm.wordpress.com

Ignasi Terraza, en una de les seves actuacions / Font: Associaciomusicalbbm.wordpress.com

El pianista Ignasi Terraza, la soprano Rosa Mateu i el duet Luna Cohen són algunes de les propostes que les Joventuts Musicals de Sant Cugat inclouen en el programa de concerts de cambra i jazz que han preparat per al primer semestre de l'any. El tret de sortida el dóna la soprano Rosa Mateu aquest dissabte, amb un concert que tindrà lloc a l'Aula Magna del Conservatori de Sant Cugat a les sis de la tarda.

Les Joventuts Musicals de Sant Cugat aposten per un programa variat, on destaquen el jazz i la música de cambra a càrrec de petites i grans formacions. La soprano Rosa Mateu inicia el cicle amb un concert acompanyada d'Anna Ferrer al piano. El torn del pianista Ignasi Terraza arriba dijous de la setmana vinent, amb un concert al Cafè Auditori a les nou del vespre. Considerat un dels millors pianistes de l'Estat espanyol, Terraza oferirà un concert que reivindicarà el jazz més pur i tradicional.

L'accent santcugatenc del programa el posarà Artur Regada i el seu trio Open Gate, una banda que proposarà un mescla de swing i soul el 4 d'abril al Cafè Auditori. Regada, a més, presentarà el 8 de juny al Casino la Floresta el quartet Swing Stars, un grup format per saxo, piano, contrabaix i bateria.

També al juny actuarà el duet Luna Cohen, que proposarà una barreja de jazz amb música brasilera el dia 6 a l'Hotel Sant Cugat. Un dia més tard, a més, el pianista Michael Andreas Haeringer, de 12 anys, interpretarà peces de Chopin i Beethoven al Claustre del Monestir.

Des de febrer fins el juny, els altres noms que visitaran escenaris de la ciutat són el trio Wax&Boogie Two, el duet Acord, el saxofonista Xavier Larsson, el violí i piano de Jaume i Eugènia Guri Batlle, la banda Pesadijazz, els acordions de Jeux d'Anches, el trio New Orleans Pussycats i el quintet Aishah Davis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.