L'associació 'Any Espriu' organitza una sortida cultural a Santa Coloma de Farners


  • Comparteix:

Cartell promocional de l'Any Espriu

Cartell promocional de l'Any Espriu

La comissió 'L'Any Espriu 2013-Sant Cugat', que commemora el centenari del naixement de l'autor amb múltiples activitats, proposa una sortida cultural a Santa Coloma de Farners. El dissabte 16 de març es farà un itinerari poètic en record de l'autor. Una jornada que inclourà recitals i la visita dels llocs més emblemàtics del seu poble d'origen.

L'excursió començarà a dos quarts de nou del matí a la parada d'autobús de la rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. L'arribada a Santa Coloma de Farners està prevista per a les deu, moment en què es visitarà la fàbrica Museu de les Galetes Trias. A les onze, començarà l'itinerari poètic Salvador Espriu, un recorregut per les 12 localitzacions més emblemàtiques del poble on va néixer el poeta. Un grup d'actors amenitzarà les recepcions amb recitals. A la una del migdia, es farà una visita a l'Ajuntament d'aquesta localitat de la mà de la Comissió Any Espriu. A les dues serà el moment del dinar que es farà al Restaurant Àgora. La tornada està prevista per a dos quarts de sis de la tarda.

El desplaçament es pot fer amb autocar, per un preu de 40 euros per persona; o amb cotxe particular, per 30 euros per persona. La data final de reserva és el proper diumenge 3 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.