El segon dia del Carnaval proposa doble rua, pregó i Ball de Nit a La Unió


Temes relacionats

El Carnaval més 'encrestat' aterra aquest cap de setmana a Sant Cugat ( 8/feb/13)


  • Comparteix:

La ciutat gaudirà d'un cap de setmana de disfresses

La ciutat gaudirà d'un cap de setmana de disfresses

El Carnaval de Sant Cugat obre aquest dissabte el segon dia de festa amb la novetat, enguany, de la doble cercavila simultània que recorrerà el centre de la ciutat. El pregó del rei Carnestoltes, a la una del migdia a la plaça d'Octavià, serà l'altre atractiu de la jornada que culminarà amb el Ball de Nit a La Unió. No hi faltaran els dinars populars, el concurs de comparses i el cercatasques, com a tradicions ja arreladades a la festa. La festa ja ha començat aquest divendres amb la primera mascarada al Teatre la Unió.

La doble rua simultània té les sortides des de les places de Lluís Millet i d'en Coll amb trobada a la plaça d'Octavià. Indret on, a les dues de la tarda, tindrà lloc el pregó i el Ball de Gitanes amb 200 balladors. Tot seguit arribarà el brou de Carnaval i l'àpat, enguany al passeig del Paga-li Joan.

El concurs de comparses, amb període d'inscripció obert fins aquest mateix dissabte, desfilarà a partir de dos quarts de set de la tarda des de la plaça del Doctor Galtés per acabar a la plaça d'Octavià, on el jurat decidirà els guanyadors. Els premis seran de 300, 200 i 100 euros per als tres primers classificats.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha subratllat la capacitat organitzativa de la comissió organitzadora en una època d'estretors econòmiques.

Xavier Escura

Contra menys pressupost hi ha ells posen més il·lusió i més activitat.


El cercatasques s'obrirà a les nou del vespre al bar Zum-Zum per continuar el periple a El Molí, la Penya Blaugrana (PBSC), Terra Dolça, La Bohèmia i La Unió. A la sala Clavé, a les onze, arrenca el ball de Nit amb la música dels santcugatencs The Risas i PD Tan Ample.

Aquest diumenge al migdia, a la plaça d'Octavià, el ball de Gitanetes exhibirà el talent de 50 menuts amb la Portàtil FM en una iniciativa que també augmenta la participació cada any, segons els organitzadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.