Un Cyrano per recordar commou el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'actor Pere Arquillué ha interpretat un Cyrano que ha impactat els espectadors

L'actor Pere Arquillué ha interpretat un Cyrano que ha impactat els espectadors

L'actor Pere Arquillué ha fet entendre aquest divendres als espectadors del Teatre-Auditori per què el nom de Cyrano de Bergerac ha ressonat amb força al panorama teatral. El muntatge dirigit per Oriol Broggi i amb un repartiment format per Marta Betriu i Bernat Quintana, entre d'altres, ha superat totes les expectatives dels espectadors en la funció número 101 de la companyia. L'espectacle ha iniciat la nova temporada de l'equipament amb totes les entrades exhaurides.



A Pere Arquillué només li cal la pròtesi d'un nas per fer aflorar el personatge del Cyrano. Un poeta xerraire, pobre, bo i desgraciat, que s'enamora de la seva cosina, la qual, estima un altre home. La companyia d'Oriol Broggi ha volgut presentar una nova versió del clàssic d'Edmond Rostand per mostrar les aventures, els desenganys, les mentides i la gelosia que es viuen en aquesta història d'amor.

L'actor Pere Arquillué ha explicat a Cugat.cat que era imprescindible recuperar el muntatge ara, 30 anys després que l'interpretés Josep Maria Flotats.

Pere Arquillué

És una peça tan bona que no podem esperar 30 anys a fer-la cada vegada. El muntatge necessita un actor que se la vulgui jugar, perquè et pot anar bé o et pot ensorrar a la misèria.


Feia dies que els espectadors del Teatre-Auditori desitjaven que iniciés la nova temporada de l'equipament només per veure aquest gran monstre teatral en escena. I el ritme intens dels aplaudiments ha demostrat que qualsevol expectativa ha estat més que superada.

Públic

A mi m'ha agradat molt, he vingut des d'Esparreguera per veure'l. / Fantàstic, una entonació i un ritme brillant. / Espectacular, ell ho fa perfecte.


El muntatge seguirà ara la seva gira per diferents teatres catalans i després tornarà al seu escenari original, la Biblioteca de Catalunya, mentre la companyia acaba de meditar si accepta o no una possible gira per diferents teatres de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.