Claret, Farrés-Llongueras i de No, la música que creua les fronteres de la ciutat

Júlia Farrés-Llongueras i Patrícia de No han interpretat dues peces juntes dalt l'escenari

Cultura

Publicat el 16/feb/13 per Marina Romero

Gran recital de música clàssica el que s'ha pogut viure aquest divendres al Teatre-Auditori. D'una banda, l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), amb el violí solista santcugatenc Gerard Claret, ha fet sonar per primera vegada 'Les quatre estacions de Vivaldi' a l'equipament santcugatenc. I de l'altra, la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras i la flautista santcugatenca Patrícia de No han actuat conjuntament amb l'orquestra interpretant dues àries de Mozart i peces de Benda i Schubert. El públic ha quedat meravellat amb una proposta que ha demostrat que la ciutat té figures de primera línia dins la música clàssica.


MIRA-HO A CUGAT TV

L'Orquestra Nacional d'Andorra s'ha fet acompanyar d'artistes musicals ben vinculats a la ciutat per oferir un programa de música clàssica ben complet. El concert ha començat amb 'Les quatre estacions de Vivaldi' que ha interpretat l'ONCA i el seu solista Gerard Claret. En la segona part la soprano Júlia Farrés-Llongueras i la flautista Patrícia de No han sorprès els assistents amb quatre obres de compositors del segle XVIII. Han sonat dues àries de Mozart i el concert per a flauta i orquestra de cordes en mi menor de Franz Beda.

L'ONCA té com a filosofia ser una plataforma per a músics joves. El prestigiós músic Gerard Claret ha explicat per què l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra ha necessitat la presència de la soprano Júlia Farrés-Llongueras i la flautista Patrícia de No.

Gerard Claret

En aquesta ocasió volíem comptar amb joves solistes de Sant Cugat que tot i ser joves ja han demostrat la seva excel·lència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El públic ha quedat meravellat amb la proposta i ha vibrat amb cada una de les actuacions de Claret, Farrés-Llongueras i de No. Claret ha explicat que, per a l'orquestra, la seva segona casa després de l'Auditori Nacional d'Andorra és el Teatre-Auditori de Sant Cugat, gràcies al conveni de col·laboració, tant artístic com pedagògic, que van signar fa 10 anys.