El públic viatja per l'ampli món de Brel en un espectacle multifacètic


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle 'Mon Brel' amb Jordi Vidal i Toni Xuclà

Moment de l'espectacle 'Mon Brel' amb Jordi Vidal i Toni Xuclà

El món de Jacques Brel ha omplert la sala d'actes de la Casa de Cultura amb l'espectacle 'Mon Brel' que ha ofert un viatge per la seva obra. Jordi Vidal i Toni Xuclà han immers els assistents en un nou món a través de la música de Brel tot i que amb una novetat, amb els seus temes traduïts al català. Música intimista, un homenatge al cabaret d'El Molino i un tastet del teatre de Broadway amb 'L'home de la Manxa' han estat les claus d'aquest espectacle.



L'obra del músic belga Jacques Brel abasta un ampli ventall de temàtiques. Això també s'ha volgut reflectir en els 'tres espectacles en un' a 'Mon Brel'. En una adaptació de temes en català perquè el missatge del compositor arribi de manera clara, 'Mon Brel' ha ofert alhora una aposta intimista, cabaret i el teatre nord-americà de Broadway, amb un seguit de temes que han fet de fil conductor de l'obra, tal com ha explicat un dels protagonistes, Jordi Vidal.

Jordi Vidal

Els espectadors viatgen per l'obra de Jacques Brel més 'L'home de la Manxa'. És un viatge per molts llocs perquè l'obra de Brel té un gran ventall.


El tàndem format per Jordi Vidal i Toni Xuclà ha omplert la sala d'espectacles de la Casa de Cultura amb la seva interpretació dels temes de Brel, en una actuació que ha obert la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.