La segona sessió del Pla de Cultura posa de manifest la necessitat d'integrar els nouvinguts


  • Comparteix:

L'eix del debat era 'Cultura i Societat'.

L'eix del debat era 'Cultura i Societat'.

Cal involucrar els nouvinguts en els circuits culturals, confiar més en el potencial de les entitats i combatre la imatge de ciutat dormitori. Aquestes han estat algunes de les aportacions de la nova sessió de debat del Pla de Cultura de Sant Cugat, que ha comptat amb l'assistència de més de quaranta persones.

La nova trobada del Pla de Cultura ha posat de manifest que l'Ajuntament ha d'apropar-se més a les entitats, i a la vegada, que els col·lectius han d'estrènyer lligams entre ells mateixos. La infrautilització del Teatre-auditori ha sorgit de nou en el debat, així com l'abaratiment dels costos per fer-ho més accessible als nouvinguts.

Gent nova que, segons alguns assistents, no s'integren a la ciutat perquè no disposen de suficients intruments per fer-ho. La majoria d'entitats han coincidit en què s'ha d'esgrescar aquests santcugatencs potenciant la cultura de poble:

Santcugatencs

Abans les entitats sabíem què feien les altres


La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha remarcat que no es pot desestimar cap intervenció, perquè totes han clavat alguns dels aspectes que el Pla de Cultura ha de millorar:

Àngels Solé

He vist aportacions molts bones, i participació de gent que ja havia vingut


La següent sessió del Pla de Cultura de Sant Cugat serà dimarts vinent a 2/4 de 8 a la Casa de Cultura. La trobada servirà per analitzar, en una segona volta, la relació entre cultura i territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.