La companyia santcugatenca +Sarsuela actua al teatre Victòria de Barcelona


Temes relacionats

La 'Cançó d'amor i de guerra' més actualitzada emociona el Teatre-Auditori ( 2/des/12)

Eduard Jener: 'Cançó d'amor i de guerra' és la sarsuela catalana per excel·lència' (27/nov/12)

El Teatre-Auditori rep amb forts aplaudiments el concert 'Homenatge a la Sarsuela' (13/feb/11)


  • Comparteix:

Moment del muntatge / Font: Hekàteros

Moment del muntatge / Font: Hekàteros

La companyia de teatre santcugatenca +Sarsuela porta aquest cap de setmana al teatre Victòria de Barcelona la sarsuela catalana per excel·lència i la més representada al nostre país, 'Cançó d'amor i de guerra'. D'aquesta manera, la companyia santcugatenca torna a representar la versió íntegra d'aquest muntatge, que fa un clam al dret a decidir dels pobles. 'Cançó d'amor i de guerra', que ja es va representar al Teatre-Auditori, es podrà veure al teatre Victòria entre aquest divendres i dilluns.

La sarsuela més representada de la història, 'Cançó d'amor i de guerra' arriba al Teatre Victòria de la mà de la companyia santcugatenca +Sarsuela, que l'ha representat arreu del territori. La productora executiva de l'espectacle, Maria Illescas, ha explicat que el muntatge s'escenificarà tal com la van concebre els seus creadors, sense cap dels talls que durant molts anys de censura van caracteritzar aquest espectacle.

Maria Illescas

La dictadura de Primo de Rivera va escapçar l'obra però nosaltres representem la seva totalitat.


L'obra està ambientada al 1793, una època marcada per la revolució francesa. A través d'una història d'amor, el muntatge mostra un món en canvi constant. 'Cançó d'amor i de guerra' és un clam a la llibertat dels pobles alhora que és la reivindicació d'una dona que vol decidir per ella mateixa el seu futur.

La sarsuela tindrà un fort segell santcugatenc amb una escenografia renovada sota la direcció del santcugatenc Jordi Tena i amb els dibuixos de l'artista valldoreixenc Adolf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.