El Teatre-Auditori fa amistat amb els teatres catalans


  • Comparteix:

Logotip de la plataforma / Font: Teatres Amics

Logotip de la plataforma / Font: Teatres Amics

El Teatre-Auditori, el Kursaal de Manresa, el Teatre Auditori de Granollers, l'Atrium de Viladecans i l'Atlàntida de Vic s'uneixen per donar lloc a Teatres Amics, una plataforma que vol unir les veus d'aquests equipaments culturals catalans. A partir d'ara aquests cinc espais actuaran com un sol agent davant l'administració i les entitats privades del món de l'espectacle. La presentació oficial serà aquest dimecres a Sant Cugat.

Amb el nom de Teatres Amics es dóna a conèixer l'Associació d’Espais Escènics Municipals de Catalunya que es presenta amb la intenció d'actuar plegats tot i que cadascun dels equipaments esmentats conservarà la seva personalitat i la seva independència de criteris. Els promotors destaquen la incidència dels cinc escenaris ja que han sumat més de 260.000 espectadors la darrera temporada. El pressupost global és de prop de 3'5 milions d'euros.

Aquest dimecres es farà la presentació oficial a la ciutat que comptarà amb la presència dels alcaldes dels municipis implicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.