L'OSSC crea la figura del simpatitzant per aconseguir finançament


  • Comparteix:

Peces de Mozart, Teleman i Toldrà han conformat el repertori

Peces de Mozart, Teleman i Toldrà han conformat el repertori

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) pretén ampliar la seva base social i trobar noves formes de finançament a través d'un programa d'activitats didàctiques i musicals. Les propostes són gratuïtes i estan adreçades als socis de l'entitat i als simpatitzants, una nova figura creada per l'OSSC per introduir-se en el micromecenatge. L'orquestra ha presentat aquestes i altres novetats als socis en un acte aquest dissabte al Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels que també ha comptat amb un petit concert a càrrec de l'orquestra de corda.

Els músics de l'OSSC han organitzat tallers, conferències i concerts de petit format per ampliar l'oferta als socis de l'entitat i crear una nova figura al si de l'associació, la del simpatitzant. El simpatitzant pagarà deu euros l'any, que li donaran dret a assistir a totes aquestes propostes musicals i didàctiques que li interessin. La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, ha explicat que es tracta de buscar noves formes de finançament i ampliar l'arrelament de l'OSSC entre la ciutadania.

Flora Puntos

Són activitats per als socis actuals però també hem creat un figura de soci específic per aquestes propostes. Tindran lloc una vegada al mes, seran concerts petits, projeccions, etc.


L'orquestra ha presentat la novetat en un acte on s'ha posat de manifest la voluntat d'innovació de l'entitat. El concert que ha ofert l'orquestra de corda ha comptat amb la projecció de la partitura de les peces i l'explicació sobre els detalls de la seva interpretació, una iniciativa amb què l'entitat pretén fer més pedagògics els concerts. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha lloat precisament la voluntat d'innovació de l'OSSC.

Xavier Escura

El paper pioner i innovador ha donat uns resultats extraordinaris, especialment en aquests moments d'estretor. És aquest esperit inquiet el que els permet sortir-se'n.


L'objectiu de l'OSSC és sumar 1.000 simpatitzants als 500 socis que té actualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.