El santcugatenc Francesc Fajula presenta 'Valores Seguros'


  • Comparteix:

Portada del llibre / Font: Lagralla.blogspot.com

Portada del llibre / Font: Lagralla.blogspot.com

L'escriptor santcugatenc Francesc Fajula presenta 'Valores Seguros', un llibre elaborat a partir de converses amb personatges destacats del panorama actual com l'exjugador de bàsquet Ferran Martínez. El llibre, que compta amb pròlegs de la banquera Patricia Botín i el cuiner Ferran Adrià, té l'interés d'apropar al lector les diferents reflexions d'aquests personatges.

'Valores Seguros' és un llibre sota el segell de Plataforma Editorial elaborat a partir de les converses del santcugatenc amb destacats personatges del panorama actual. Fajula, impulsor de projectes que combinen vessant econòmica i impacte social, reuneix a les pàgines del llibre 13 amics per parlar dels valors de cadascun li ha anat transmetent durant anys de relació.

Les converses han tingut lloc a 13 racons del món, de Londres a Moçambic, passant pel Níger i Platja d'Aro, i se centren en les circumstàncies que han portat cada personatge a ser com és. A l'obra podrem trobar reflexions de noms com el fundador del portal 'Olé!', Pep Vallès, la presidenta d'MC Asociados, Consuelo Castilla, el president d'AD Group, Alberto Díaz, l'exjugador de bàsquet Ferran Martínez, el professor d'ESADE Carles Torrecilla i la presidenta d'Infopress, Núria Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.