Els alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix tocaran a les Tardes Musicals


  • Comparteix:

Alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix tocant durant les jornades de corda bona / Font: Emvcorda.blogspot.com

Alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix tocant durant les jornades de corda bona / Font: Emvcorda.blogspot.com

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) organitza aquest dijous la primera Tarda Musical de la temporada, un cicle de concerts on els seus alumnes més avançats presentaran part del seu repertori. Serà a la Casa de Cultura a partir de dos quarts de sis i fins a dos quarts de set de la tarda. L'objectiu és mostrar al públic la feina duta a terme i posar als joves músics en una situació de concert, experiència fonamental per a la seva formació. La propera sessió del cicle està prevista per a l'abril.

El programa de la primera Tarda Musical donarà el tret de sortida amb 'La mort de la donzella' de Schubert. Una peça que parla d'una jove moribunda que veu l'arribada imminent de la seva fi, evocant l'esperit malalt de sífilis del seu autor desencisat pel desamor. Una obra en Re menor pensada per ser interpretada per un quartet de corda format per dos violins, una viola i un violoncel. En canvi, l'EMV proposa una versió a 18 mans.

Seguidament sonarà 'Fantasia' de Georg Philipp Telemann, acompanyada de 'la Sonata número 20 en Sol Major' de Beethoven i d''Andantino' d'Aram Khachaturian al piano. També formaran part del repertori autors com Bach, Chopin i Víctor Morosco. I per tancar, dues peces de Gotkovsky i Gershwin interpretades al saxofon per un trio de luxe. El concert durarà una hora i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.