La mirada, protagonista de l'exposició d'Aleix Molet a l'Ateneu


  • Comparteix:

L'artista juga amb la imatge dels ulls i amb el blanc i el negre

L'artista juga amb la imatge dels ulls i amb el blanc i el negre

El jove santcugatenc Aleix Molet ha presentat la seva primera exposició individual a l'Ateneu Santcugatec. Aquesta entitat enceta l'any amb una mostra d'obres de gran format on la mirada és la gran protagonista. L'exposició podrà veure's fins el 31 d'aquest mes.

La mostra permet veure uns 8 quadres de gran format i en blanc i negre, on els ulls i la mirada juguen un gran protagonisme. Segons explica el jove pintor, tot i que la idea inicial era fer trames, finalment va decidir incloure-hi algun element figuratiu.

Aleix Molet

Al principi volia fer trames però finalment vaig decidir incloure algun element figuratiu per poder resoldre els espais com volia.


Llicenciat en Belles Arts, Molet havia treballat fins ara en exposicions i treballs conjunts dins l'àmbit del disseny i l'àudiovisual. Aquesta és la seva primera exposició en solitari, i després de veure el resultat, explica que el joc de mirades entre els quadres i el públic és força inquietant, fins i tot per ell.

Aleix Molet

El tema de la mirada inquieta bastant, però per mi també ja que no havia pogut veure la sala. Crec que tots aribem aquí amb la mirada neta.


L'exposició d'Aleix Molet pot veure's fins a finals d'aquest mes de gener a la seu de l'Ateneu Santcugatenc, a la plaça Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.