Els Amics de la UNESCO reprenen la campanya d'apadrinaments entre les entitats


  • Comparteix:

Els Amics de la Unesco inicien una campanya informativa adreçada a les entitats per aconseguir l'apadrinament de 30 nens romanesos. El col.lectiu, que l'any passat va assolir el compromís de 55 ciutadans, confia en l'èxit de la iniciativa que proposa a les entitats contribuir a la formació dels infants aportant 18 euros al mes.

Després de l'èxit d'apadrinaments que van aconseguir entre els ciutadans anònims, ara els Amics de la Unesco proven sort amb les entitats del municipi. Per fer-ho possible, el col.lectiu valldoreixenc enviarà avui cartes a totes les entitats amb informació sobre les feines d'ajuda humanitària que els Amics de la Unesco realitzen al poble romanés, de Roman.

Amb una aportació mensual de 18 euros, les entitats poden posar el seu granet de sorra perquè una trentena de nens puguin tirar afrontar el fred hivern. Escoltem la presidenta dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat: Montserrat Rumbau:

Montserrat Rumbau

Creiem que 18 euros al mes per una entitat no és gaire


D'altra banda, els Amics de la Unesco ja estan treballant en el seu programa d'activitats del tercer trimestre. A la programació destaca un cicle de conferències sobre la família Borja que es faria al mes de maig a l'Arxiu Nacional, amb motiu del seu cinquè centenari. Montserrat Rumbau:

Montserrat Rumbau

Volem fer un cicle que abordi les figures dels papes Calixte III i Alexandre VI


A més, el col.lectiu de Valldoreix també té previst organitzar un altre cicle de xerrades, en aquest cas, sobre les recerques i les investigacions de l'èsser humà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.