L'últim film d'Almodóvar arriba als cinemes per reflectir la societat actual


  • Comparteix:

'Los amantes pasajeros' és l'últim film d'Almodóvar / Font: Losamantespasajeros.com

'Los amantes pasajeros' és l'últim film d'Almodóvar / Font: Losamantespasajeros.com

L'última pel·lícula d'Almodóvar, 'Los amantes pasajeros', i 'Oz: un mundo de fantasía' protagonitzen les estrenes d'aquest divendres als cinemes. La cinta ambientada a la Xina del 1937 'Las flores de la guerra' i la comèdia musical 'Dando la nota' es podran veure als Yelmo, que també projectaran el film d'acció, 'Parker' i 'En la niebla' emmarcada a l'època de la Unió Soviètica.

El punt fort de les estrenes és la pel·lícula 'Los amantes pasajeros', que vol ser un reflex de la societat actual espanyola. El film és la història d'un grup de passatgers que viatja a Ciutat de Mèxic. Durant el vol, una avaria fa que els passatgers, en veure's a punt de morir, revelin les seves intimitats. La cinta està protagonitzada per Paz Vega, Penélope Cruz, Antonio Banderas i Blanca Suárez.

El clàssic 'El màgic d'Oz' torna a la pantalla restaurada i reconvertida al 3D sota el títol 'Oz: Un mundo de fantasía'. El film mostra els orígens d''El màgic d'Oz', un mag de circ de dubtosa reputació que ha d'abandonar Kansas i traslladar-se al país d'Oz. L'artista creu que a partir d'aquest moment la fama i la fortuna li somriuran, però, quan les bruixes Theodora, Evanora i Glinda comencen a dubtar de la seva categoria, tot seran problemes.

'Las flores de la guerra' mostra l'arribada d'un home a una església de Nanquín durant la segona guerra entre la Xina i el Japó. Les accions de l'exèrcit japonès el converteixen en protector dels alumnes d'un convent i les prostitutes d'un bordell proper.

El musical 'Dando la nota' és la història d'un grup de cant que decideixen escalar llocs al món del cant universitari.

L'acció arriba de la mà de 'Parker', un lladre que només roba als rics. Després de ser traït pel seu equip i donat per mort, intentarà fer-se amb el seu últim botí i que els seus antics companys lamentin haver-se creuat en el seu camí.

Ambientada a la Segona Guerra Mundial, 'En la niebla' mostra la frontera russa sota l'ocupació alemanya. El relat denuncia la irracionalitat i la crueltat bèl·lica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.