L'Escola de Música acull un 'stage' musical de 35 músics de tot el país


  • Comparteix:

L'estada ha clos amb un concert, aquest diumenge.

L'estada ha clos amb un concert, aquest diumenge.

Sant Cugat ha estat la ciutat d'acollida de 35 joves músics vinguts d'arreu del país per perfeccionar els seus coneixements sobre diversos instruments. Les Trobades de Música Simfònica que organitzen l'Associació Orquestra Sant Cugat i la Fundació Privada Música Simfònica de Cambra, han finalitzat, com és tradicional, amb el concert a l'Escola de Música Victòria dels Àngels, a càrrec dels propis participants d'aquesta iniciativa.

Uns 35 joves estudiants de música de entre 12 i 20 anys arribats de tot Catalunya han treballat de manera intensiva durant dos dies un repertori variat amb l'ajuda de diversos membres de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Les Trobades de Música Simfònica, que se celebren trimestralment a la nostra ciutat, són una gran ocasió perquè els joves estudiants comparteixin experiències i aprenguin dels professionals de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

Aquestes estades permeten una convivència especialment intensa i gaudir d'instruments que no es troben habitualment a les escoles, cosa que agraeixen especialment els pares:

Jean Claude Berçot

la convivencia entre aquests joves és genial, tant a nivell musical com a nivell personal, i fa que es puguin escoltar els uns als altres especialment al que tenen al costat.


El principal objectiu d'aquesta proposta és poder combinar els aspectes humans amb els purament musicals. Així ens ho explica un dels nou professors que han participat en l'activitat, Jean Claude Berçot:

Mare d'una alumna

Es una bona experiencia per els nois, per coneixer gent de la seva edat amb els mateixos interesos i la convivencia i això


El repertori que els joves han après entre dissabte i diumenge, consta de 12 peces que van des d'un vals de Txaikovsky fins a diversos temes de les bandes sonores de James Bond.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.