'Per un instant' parla a grans i petits a través de la música


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Petits i grans han quedat fascinats pels moments de música i nostàlgia que ha ofert l'espectacle 'Per un instant', que ha acollit aquest dissabte el Casal de Mira-sol. Els músics i actors del grup La Tresca i la Verdesca han col·laborat amb la companyia Xirriquiteula Teatre per explicar la seva trajectòria a través de cançons i petits instants per al record. Les 120 persones que han omplert la sala de l'equipament han rigut, cantat i aplaudit durant tot el muntatge.



'Per un instant' ofereix als més petits la màgia de la música i el riure, i als més grans un viatge en el temps i unes escenes on sovint es reconeixen. El membre de La Tresca i la Verdesca, Claudi Llovet, ha explicat que el muntatge aporta sensacions per a tota la família.

Claudi Llovet

Agrada molt a grans i petits. Els pares i les mares s'hi senten identificats, i veuen una lectura, i els més petits també. Per això estem molt contents.


L'espectacle ha nascut inspirat per la música i la trajectòria del grup musical i l'experiència teatral de la companyia Xirriquiteula Teatre, segons ha explicat Llovet.

Claudi Llovet

Aquest espectacle està construït a partir de les nostres cançons que teixeixen una història que explica qui som nosaltres i quines són les nostres cabòries.


Cançons populars i composicions pròpies han conformat la música d'aquest espectacle que porta ja més d'un any de rodatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.