La Fundació Victòria dels Àngels s'apunta al 'crowdfunding'


  • Comparteix:

Pàgina del projecte de 'crowdfunding' del llibre sobre Victòria dels Àngels

Pàgina del projecte de 'crowdfunding' del llibre sobre Victòria dels Àngels

La fundació Victòria dels Àngels recorre al 'crowdfunding' per finançar la fase final de l'edició del llibre 'La carrera de Victoria de los Ángeles', dedicat a l'anàlisi de l'activitat professional de la intèrpret. La publicació és el resultat d'una exhaustiva recopilació de dades sobre la trajectòria musical de la soprano duta a terme pel musicògraf Manuel Capdevila. El projecte de micromecenatge pretén cobrir les despeses de maquetació i edició del llibre amb el total de 4.300 euros que haurà de recaptar en les dues setmanes vinents.

El projecte d'edició del llibre 'La carrera de Victoria de los Ángeles' es va iniciar l'any 2004, després que el Gran Teatre del Liceu encarregués a Manuel Capdevila l'anàlisi de totes les interpretacions de la trajectòria de la soprano. L'objectiu és construir un manual de referència de l'obra de Victòria del Àngels i detallar, entre altres aspectes, les ciutats i escenaris de pas de l'artista, així com tots els artistes que han treballat amb ella.

Es tracta del primer recull d'aquestes característiques que, segons la presidenta de la fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, s'ha fet mai de cap artista.

Helena Mora

Recull el dia a dia de la carrera de Victòria dels Àngels. No existeix cap llibre com aquest de cap artista.


La pàgina de 'crowdfunding' del projecte està operativa des de fa 20 dies a la plataforma Verkami. Durant aquest temps, la proposta ha recaptat 4.035 euros dels 4.300 totals necessaris perquè la fundació pugui beneficiar-se del finançament de la plataforma. Aquest import completarà els ajuts que ja ha rebut la fundació de mans de l'Estat i la Generalitat. En cas que el projecte de micromecenatge rebi més diners de l'esperat, s'ampliarà i es millorarà l'edició del llibre. També es destinarà una part a l'organització de la presentació d'un llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.