La Sílvia Pérez Cruz més generosa encisa Sant Cugat amb un concert únic


Temes relacionats

Sílvia Pérez Cruz torna avui al Teatre-Auditori ( 9/mar/13)


  • Comparteix:

Sílvia Pérez Cruz s'ha mostrat carinyosa i generosa amb el públic santcugatenc

Sílvia Pérez Cruz s'ha mostrat carinyosa i generosa amb el públic santcugatenc

Sílvia Pérez Cruz ha enamorat aquest dissabte els espectadors del Teatre-Auditori amb un concert que la ciutat recordarà. La cantant de Palafrugell ha combinat temes del seu últim treball '11 de novembre', dedicat al seu pare, amb cançons com 'Blancanieves', flamant guanyadora d'un premi Goya, 'Corrandes de l'exili' de Lluís Llach i Pere Quart, i 'Vestida de nit', una cançó que va compondre conjuntament el seu pare, Castor Pérez, i la seva mare, Glòria Cruz. La cantant s'ha mostrat generosa amb el públic i amb els seus músics. La seva barreja de naturalitat, autenticitat i dolçor han fet posar dempeus un Teatre-Auditori ple a vessar, que ha acabat rendit als seus peus.



Una de les figures més sol·licitades del panorama musical català i considerada una de les veus més belles del país ha arribat a Sant Cugat per acabar d'encisar un públic que esperava amb impaciència l'inici del concert. La barreja única de flamenc, bossa nova, fado i havaneres de la cantant de Palafrugell ha fet transportar els espectadors a un món molt particular que Sílvia Pérez Cruz ha endolcit amb les seves paraules i els seus senyals d'agraïment cap als músics, però també cap al públic.

Sílvia Pérez, que fa temps que ha deixat de concedir entrevistes als mitjans de comunicació, explicava en començar el concert a Sant Cugat que aquest 'és un disc molt personal' que li feia molta vergonya fer, però que a la vegada en tenia moltes ganes.

Sílvia Pérez Cruz

A l'abril farà un any que va sortir el disc. Era un treball que em feia molta vergonya però tenia moltes ganes de fer una cosa així.


En català la cantant empordanesa ha interpretat poemes de Feliu Formosa, Maria Cabrera i Maria Mercè Marçal. En castellà ha bordat 'Iglesias', 'Días de paso' i 'Memoria de pez'. En portuguès ha cantat 'Não sei' i 'O meu amor é Glòria', una samba dedicada a la seva àvia, la seva mare i la seva germana. I en gallec ha interpretat 'Meu meniño' i 'Nonnon'. Fins i tot Sílvia Pérez Cruz s'ha quedat sola a l'escenari per cantar '11 de novembre', la cançó que va escriure el dia que va morir el seu pare.

El públic ha sortit enamorat de la cantant i li ha regalat un dels aplaudiments més intensos que es recorden al Teatre-Auditori.

Públic

Molt emotiu./ És la veu contemporània per excel·lència i en directe guanya./ És com un somni, he quedat meravellat per la seva veu, és increïble.


Per posar punt final a un concert per recordar, Sílvia Pérez Cruz ha interpretat 'Carabelas nada' de Fito Paéz i 'Vestida de nit', la cançó que van compondre conjuntament els seus pares. Televisió de Catalunya ha enregistrat tot el concert, que s'emetrà properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.