Sant Cugat manté el compromís amb la poesia


  • Comparteix:

Acte de cloenda de l'anterior festival

Acte de cloenda de l'anterior festival

El Dia Mundial de la Poesia arriba a la ciutat amb dos actes que reuniran els amants d'aquest gènere literari a la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona. Una lectura de textos d'Espriu per part de l'actriu Mercè Arànega i un taller infantil de creació poètica tindran lloc a l'equipament cultural la setmana vinent. A la presentació d'aquestes propostes el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha confirmat la continuïtat del Festival de Poesia Sant Cugat.

Dijous de la setmana vinent és el Dia Mundial de la Poesia i a la ciutat es commemorarà amb dues propostes. La primera arribarà dimarts amb un espectacle amb l'actriu Mercè Arànega, que interpretarà textos d'Espriu. La segona serà dijous i serà el moment dels més petits amb el taller 'Creació a les prestatgeries de la biblioteca' a càrrec de la companyia Tantàgora. Totes dues activitats es faran a la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona.

Durant la presentació d'aquestes propostes el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha explicat que la continuïtat del Festival de Poesia Sant Cugat depenia en part de la voluntat de la nova direcció de la Institució de les Lletres Catalanes. Escura ha explicat que després de mantenir una reunió amb la successora d'Oriol Izquierdo, Laura Borràs, la cita tornarà a celebrar-se enguany.

Xavier Escura

La Institució de les Lletres Catalanes ha canviat de direcció. Hem parlat amb la nova directora, Laura Borràs, i podem confirmar que el festival continua.


Escura ha fet aquest anunci en el marc de la presentació dels actes de celebració del 20è aniversari de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.