El festival musical 'Trona' es reestrena per reivindicar les bandes de la ciutat


Temes relacionats

Dissidència Sònica obre el termini d'inscripcions per actuar al 'Trona'13' (18/feb/13)


  • Comparteix:

El 'Trona' torna a Sant Cugat / Font: Facebook del Trona

El 'Trona' torna a Sant Cugat / Font: Facebook del Trona

El festival de música 'Trona' torna aquest dissabte a la ciutat de la mà de Dissidència Sònica amb l'objectiu de reivindicar els grups locals així com un model de gestió pública per a la sala Hoboken. Perwerther's Original, Jungle Bastards, Pepe Nada, Equi, Pulmón Beatbox i Corcho són els protagonistes del concert, que tindrà lloc a les set de la tarda a la plaça del Rei. L'entrada és gratuïta i l'organització ofereix beguda i menjar als assistents.

Organitzat per Dissidència Sònica, el 'Trona' va començar fa uns anys amb la voluntat de donar veu a les bandes locals. Després d'uns anys inactiu, el festival torna per reclamar que sala Hoboken passi a ser de gestió pública amb la participació de les bandes locals, com ha explicat a Cugat.cat el membre de l'entitat Pol Barbé.

Pol Barbé

El fet que recuperem el festival també té a veure amb l'obertura de la Sala Hoboken. No estem d'acord amb el model que s'ha impulsat.


Perwerther's Original, Jungle Bastards, Pepe Nada, Equi, Pulmón Beatbox i Corcho són els grups locals que participaran en l'edició d'enguany del 'Trona'. Tot i que l'entitat ja compta amb els permisos pertinents de l'Ajuntament, el membre de Dissidència Sònica Pol Barbé ha lamentat que l'autorització hagi trigat 'tant' a confirmar-se.

Pol Barbé

Ens han avisat aquest dimecres. Ens han avisat amb molt poc marge de temps. Sembla com ens vulguin fer boicot.


Els concerts comencen a les set de la tarda a la plaça del Rei i l'entrada és gratuïta. Sobre els grups, Barbé ha comentat que l'organització ha intentat portar grups de diferents gèneres musicals, com el heavy metal i el hip-hop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.