Ramon Oller porta el seu 'Carmen' al Teatre Victòria


  • Comparteix:

Oller és el director de la companyia Metros, resident a Sant Cugat.

Oller és el director de la companyia Metros, resident a Sant Cugat.

La companyia de dansa resident Metros presenta 'Carmen' avui al Teatre Victòria, en la que és la seva última actuació abans d'iniciar la gira fora de Catalunya. Aquesta co-producció del Teatre-auditori, estrenada a l'octubre a Sant Cugat, es representarà a la sala de la ciutat comtal fins el dia 8 de febrer.

Després de passar pel Teatre Lliure, la companyia de Ramon Oller puja demà a l'escenari del Teatre Victòria la seva interpretació del clàssic de Bizet. Amb aquesta actuació, Metros encara la recta final de la seva gira per Catalunya i es prepara per fer el salt a l'estat i als circuits internacionals. Aquest viatge portarà a Metros visitar ciutats com San Sebastià i Logroño, per després marxar a Austràlia, Singapur i Estats Units, entre d'altres.

El triangle amorós que es lliura a 'Carmen' s'acompanya d'una combinació de foc i aigua, i música de la cantant Martirio. El director de la companyia, Ramon Oller, ha dit que sotmet l'obra a continues revisions:

Ramon Oller

Jo sempre reviso tot allò que no m'agrada del meu espectacle


Una dotzena de ballarins treballen en aquest muntatge, que va obtenir un gran èxit al Festival de Perelada. El mateix va passar al Teatre-auditori de Sant Cugat, que va acollir els assajos del muntatge de la companyia resident. Una experiència molt important per a la companyia, segons ha explicat l'ajudant de direcció, Alícia Pérez-Cabrero:

Alícia Pérez-Cabrero

És com un reconeixement a la nostra feina. Que un teatre volqui totes les seves prestacions a les noestres necessitats és una gran cosa. Per nosltres venir aquí és com alguna cosa més natural.


'Carmen', co-producció del Teatre-auditori, es representarà al Teatre Victòria de Barcelona fins el 8 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.