Nats Nus estrenarà el muntatge 'Mies' al TNC en el seu 20è aniversari


  • Comparteix:

La companyia de dansa resident al Teatre-Auditori, Nats Nuts, celebra enguany el seu vintè aniversari amb el muntatge 'Mies'. L'espectacle s'estrenarà a la sala petita del TNC el proper 28 de juny i romandrà en cartell dues setmanes més. La nostra ciutat podrà gaudir d'aquest nou muntatge la propera temporada dins la programació del Teatre-Auditori.

El director de la companyia, Toni Mira, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que l'espectacle 'Mies' es basa en la figura de l'arquitecte Mies van der Rohe. Un muntatge molt especial per a Toni Mira, ja que implica una revisió del seu passat acadèmic.

Toni Mira

Estem molt contents que ens hagi tocat aquest any i que poguem fer aquest espectacle que em retorna als meus inicis.


Toni Mira ha expressat la voluntat de la companyia Nats Nus de continuar amb el programa de residència de la Generalitat al Teatre-Auditori. El coreògraf, però, adverteix que la qüestió encara no està tancada.

Toni Mira

Hi ha voluntat de continuar per part de tots, però estem emmig de la constitució del Consell de les Arts i encara no està decidit.


L'espectacle 'Mies', que s'estrenarà al juny a la sala petita del TNC, arribarà al Teatre-Auditori la propera temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.