Els cants a la Verge omplen la nau del Monestir de la mà d'Exaudio


  • Comparteix:

Moment de l'actuació d'Exaudio aquest divendres

Moment de l'actuació d'Exaudio aquest divendres

Les veus angelicals del cor femení Exaudio han interpretat una desena peces del segle XX, totes 'a capella', centrades en la Verge Maria. De la mà de la directora Júlia Sesé, una trentena de veus han apostat per un concert intimista en el gran espai del Monestir que la directora ha qualificat de 'perfecte' per al seu repertori. 'Ave Maria', 'Salve Regina', i 'Totus tuus' són alguns dels temes que han ressonat a l'espai religiós. Aquesta actuació s'ha emmarcat dins el Cicle de música sacra organitzat per Camerata Sant Cugat i que ha tingut lloc aquest divendres.

Aquesta actuació ha fet un recorregut per diverses vessants de la visió de la Verge Maria a través de compositors nacionals i internacionals del segle passat, mitjançant una desena de peces. Un dels mossens de la parròquia ha afirmat que aquesta interpretació serveix com a pregària en temps de Quaresma.

La directora d'Exaudio, Júlia Sesé, ha manifestat que el Monestir els atorga una sonoritat especial que forma un tot amb les veus del cor.

Júlia Sesé

La ressonància és molt especial, única. Dóna un punt angelical de les esglésies grans que per al nostre repertori és perfecte.


La formació igualadina té previst celebrar el seu 15è aniversari amb la publicació d'un recopilatori d'aquests any de carrera. L'àlbum sortirà a l'estiu.

Els beneficis d'aquest concert aniran destinats a la secció local de Càritas. La propera actuació del cicle serà el divendres 12 d'abril amb 'Esplendors de la polifonia vocal barroca i del segle XX' a càrrec del Fòrum Vocal i Camerata Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.