'Maravillas' porta el món del circ dalt l'escenari del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Maravillas' porta dalt els escenaris el món del circ

'Maravillas' porta dalt els escenaris el món del circ

L'espectacle 'Maravillas' ha capgirat el món del circ amb una proposta que ha portat acròbates, pallassos i mags dalt l'escenari del Teatre-Auditori. La representació ha trencat les barreres artístiques del món del circ en una obra que retrata l'impacte de la modernitat en la cultura i la dramatúrgia. 'Maravillas' neix del projecte Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular 9 Barris i retrata en to de paròdia l'aventura d'una família d'artistes que lluita per sobreviure al món de l'espectacle.

'Maravillas' narra la història de la tercera generació d'artistes que decideix adaptar-se als temps moderns amb un espectacle de circ dalt els escenaris dels teatres. Acròbates, mags i pallassos protagonitzen una aventura on la fusió entre antiguitat i modernitat planteja interrogants sobre la supervivència del circ i les noves tendències. Un dels actors del muntatge, Peter Bolondo, ha explicat que l'obra no es basa en el perfeccionisme sinó que delata els errors dels artistes per fer-se proper i amable als espectadors.

Peter Bolondo

Juguem amb l'accident i els anti-herois. Tots dominem el nostre camp però juguem amb l'error perquè la gent s'identifiqui amb els personatges.


L'espectacle és una idea original de la Família Bolondo, un col·lectiu d'artistes que provenen de diverses companyies, i forma part de les activitats del programa 'Uaal·la! En família'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.