El Saló del Còmic homenatja el santcugatenc Esteve Polls


Temes relacionats

Dos dibuixants santcugatencs participaran al Saló del Còmic de Barcelona (24/mar/11)

Els dibuixos de còmic d'Esteve Polls, a la Metro Goldwyn Mayer ( 9/feb/11)


  • Comparteix:

L'il·lustrador santcugatenc Esteve Polls

L'il·lustrador santcugatenc Esteve Polls

El 31è Saló del Còmic de Barcelona homenatjarà l'il·lustrador santcugatenc Esteve Polls amb una exposició dels seus últims treballs, que ha publicat als Estats Units (EUA). La mostra, centrada en el món del western, recull els dibuixos que l'artista ha fet per al còmic 'El llanero solitario' i es podrà veure de l'11 al 14 d'abril. Polls participarà en una taula rodona per parlar de la seva trajectòria, en un saló que també acollirà il·lustradors internacionals com Milo Manara i Guy Delisle, entre d'altres.

El santcugatenc Esteve Polls compartirà espai amb artistes d'arreu del món al 31è Saló del Còmic, que arriba l'11 d'abril per convertir-se en un aparador de les principals novetats del sector. El creador de Mazinger Z, Go Nagai; el guionista de la nova sèrie de Batman, Scott Snyder, i el dibuixant d'Action Comics Rags Morales són alguns dels professionals que assistiran a la cita, on Esteve Polls donarà a conèixer els seus darrers treballs publicats als EUA. L'il·lustrador santcugatenc s'ha mostrat molt agraït pel reconeixement que es farà a la seva obra i per la tasca de difusió del còmic que el saló potencia any rere any.

Esteve Polls

Aquest reconeixement em sembla molt bé. Està dedicat al western i per això em van cridar expressament per posar la meva obra allà.


Polls ha destacat la gran millora del Saló del Còmic els darrers anys i el seu impacte a àmbit internacional. Tot i això, l'il·lustrador considera que a la producció a l'Estat espanyol és petita, obligant les editorials a nodrir-se de produccions estrangeres i els artistes espanyols a buscar feina fora del país.

Esteve Polls

A Espanya es produeix molt poca cosa. Les editorials es nodreixen del que es fa a l'estranger. No hi ha tan boom del còmic creatiu aquí.


El 31è Saló del Còmic acollirà exposicions d'artistes com Lola Lorente i José Domingo, com també una retrospectiva sobre els 75 anys de 'Superman' i una mostra sobre 'La Patrulla-X' y 'Los Vengadores'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.