La proposta 'Teatre Breu' reivindica el paper de la dona treballadora


Temes relacionats

El Grup de Teatre Espiral tanca la temporada fidelitzant i ampliant el públic ( 3/jun/12)


  • Comparteix:

Una representació anterior del grup de teatre / Font: Teatre Espiral

Una representació anterior del grup de teatre / Font: Teatre Espiral

El Grup de Teatre Espiral porta la reivindicació de la dona treballadora al Casal de Cultura de Valldoreix amb la proposta 'Teatre Breu'. La cita d'aquest diumenge comprèn tres obres curtes: 'La dona sola' i 'El despertar' de Darío Fo, i 'Ja t'ho deia jo' d'Isabel-Clara Simó, que comparteixen espai i es desenvoluparan de manera simultània. La trobada té lloc a les set de la tarda i tindrà una durada d'una hora. Aquesta proposta, que s'emmarca en els actes de commemoració del Dia de la Dona, té un preu d'entrada de sis euros per al públic general, i de quatre per als joves i la gent gran.

El Grup de Teatre Espiral vol reivindicar el paper de la dona treballadora amb la mostra 'Teatre Breu', que aplega tres obres de teatre i que interpretaran quatre actrius d'Espiral en forma de monòleg: Natàlia Valbuena, Maria Viñas, Isabel Valbuena i Laia Cerdà.

La directora del grup de teatre, Trini Escrihuela, ha explicat que per a aquesta mostra s'ha dividit l'escenari en tres espais diferents mentre els monòlegs s'interpreten de manera simultània.

Trini Escrihuela

Està muntat a tres bandes, els tres monòlegs s'experimenten de manera simultània. Fet per a un públic intel·ligent com el que tením aquí a Sant Cugat.


La propera cita del Grup de Teatre Espiral serà al maig amb l'obra 'Les dones m'han segrestat' de Lluís Coquart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.