El Teatre-Auditori oferirà temporalment entrades a meitat de preu


  • Comparteix:

Oleanna és l'obra de teatre que es representa el dia de l'oferta / Font: Teatreromea.com

Oleanna és l'obra de teatre que es representa el dia de l'oferta / Font: Teatreromea.com

El Teatre-Auditori oferirà un descompte del 50% per les entrades que es comprin per Internet divendres de la setmana vinent, de set de la tarda a dotze de la nit. L'equipament municipal ha anunciat aquesta oportunitat aprofitant la celebració, aquest dimecres, del Dia Mundial del Teatre. La iniciativa permetrà comprar entrades per qualsevol tipus d'espectacle fins a final de temporada, el 24 de maig, i que tancarà l'obra 'El nom', dirigida per Joel Joan.

El director de l'equipament cultural, Pep Tugues, ha explicat que aprofitaran la representació d''Oleanna', la primera obra programada després del Dia Internacional del Teatre, per oferir aquesta oportunitat als amants del teatre.

Pep Tugues

El primer dia que tenim programada una obra de teatre farem tot el possible per celebrar el Dia Internacional del Teatre i per mostrar que està viu.


Tugues ha destacat que després de la representació d'Oleanna es farà una tertúlia amb els responsables de l'obra i ha anunciat alguna sorpresa més per aquella mateixa tarda, abans de la funció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.