Les dues bibliotques de Sant Cugat proposen un abril farcit d'activitats


  • Comparteix:

Exterior de la Gabriel Ferrater

Exterior de la Gabriel Ferrater

Les dues biblioteques de Sant Cugat han preparat un seguit d'activitats durant l'abril que comprenen exposicions i lectures de contes. La Gabriel Ferrater i la Marta Pessarrodona acolliran aquestes activitats on la celebració de Sant Jordi tindrà un protagonisme especial.

Dimarts de la setmana vinent obrirà les portes la mostra 'El gall del penell' a la biblioteca Central Gabriel Ferrater. Es tracta d'una exposició promoguda pel Taller Triangle i l'entitat Profeslo, dedicada a la promoció de la cultura popular santcugatenca. 'El gall del penell' es podrà visitar fins el dia 30 d'aquest mes.

Sherezade és el nom de la contacontes que protagonitzarà l'hora del conte de la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona dimecres de la setmana vinent. 'Atzars, contes per volar' és el títol de la cita que se celebrarà a les sis de la tarda a l'equipament municipal.

La mateixa biblioteca acollirà una hora del conte especial Sant Jordi dijous 18 d'abril que comptarà amb Montse Dulcet com a narradora. Serà també a les sis de la tarda a les instal·lacions mirasolenques. Dulcet repetirà el 22 i el 26 d'abril a la mateixa hora.

Els contes també tindran el seu espai a la biblioteca Central Gabriel Ferrater que el dia 20 oferirà 'Les Bruixes' amb la presència de Lídia Clua que posarà la veu a la història. Serà a les dotze del migdia.

'Escriure en temps difícils' és la proposta que tancarà el gruix d'activitats d'aquest mes. És una mostra impulsada per la Institució de les Lletres Catalanes i el Servei de Biblioteques de la Generalitat que obrirà les portes el 25 d'abril i es podrà visitar fins el 19 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.