Pahissa retrata Sant Cugat a través dels seus espais més emblemàtics


Temes relacionats

Pere Pahissa exposa les seves obres al Sant Cugat Hotel (30/mar/13)

Pere Pahissa exposa per primera vegada les seves pintures (15/set/12)


  • Comparteix:

El santcugatenc Pere Pahissa retrata Sant Cugat amb una mostra de pintures hiperrealistes dels indrets més emblemàtics de la ciutat. El col·laborador de Cugat.cat exposa per segona vegada al Sant Cugat Hotel & Restaurant, on fins dilluns es poden veure la trentena d'obres que formen la mostra. Pintures del Claustre i els jardins del Monestir i les arcades del carrer Major comparteixen espai amb quadres de paisatges manxecs, de Croàcia i Cantàbria en una exposició protagonitzada per la lluminositat i el detallisme en les obres.

La mostra, que s'ha inaugurat aquest dissabte, recull olis elaborats entre el 2007 i el 2013 que retraten diversos racons del Claustre, els Jardins i l'església del Monestir. Pahissa també exposa quadres de paisatges gallecs, manxecs i càntabres i una marina de la ciutat de Pals. El detallisme i la lluminositat caracteritzen els quadres de l'artista, que fuig de l'impressionisme i l'abstracció segons ha explicat a Cugat.cat.

Pere Pahissa

Busco el detall a l'hora de pintar. Fujo de l'impressionisme i l'abstracció, la meva pintura és fotografia.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat la mostra aquest diumenge. Els preus de les obres oscil·len entre els 150 i els 300 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.