DTerra proposa aprendre una manera diferent de crear joieria


  • Comparteix:

Anterior taller de DTerra

Anterior taller de DTerra

La galeria DTerra amplia el ventall d'activitats amb la incorporació de tallers de joieria a partir de teles japoneses i ganxet per al tercer trimestre del curs. La programació, que arrenca aquest dilluns, tindrà també activitats especials per Sant Jordi i la Nit de l'Art, a banda d'una mostra.

L'espai proposa un total de set tallers relacionats amb la joieria i la ceràmica entre l'abril i el juny. Els dilluns i els dimecres és el torn del curs de joieria, de la mà de Laura Jener, repartits en torns de matí i de tarda. Jener també serà la responsable del monogràfic d'anells que es farà els dimecres.

Els dimarts i els divendres, Roberta Ferrerira impartirà les lliçons de ceràmica i també oferirà el curs de joieria d'argila de plata.

La mestra Yumi Kato serà l'encarregada de dirigir els tallers de joieria tèxtil, el dijous, i d'una de les novetats del trimestre: la joieria amb nusos de robes de seda japoneses, també els dijous. Les joies de ganxet les descobrirà Gemma Pampalona i Walter Chen oferirà la proposta de cal·ligrafia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.