L'actuació de Primavera dels Gausacs arriba amb el 2 de 7


Temes relacionats

Els Castellers de Sant Cugat es queden a les portes de descarregar la tripleta de 8 (18/nov/12)

Fita històrica dels Gausacs al Concurs de Tarragona ( 6/oct/12)

Els Gausacs carreguen el primer 2 de 8 amb folre de la seva història ( 2/jul/12)


  • Comparteix:

Els castellers han portat el 2 de 7 a places com la de Valldoreix

Els castellers han portat el 2 de 7 a places com la de Valldoreix

Els Castellers de Sant Cugat intentaran aconseguir aquest diumenge el primer 2 de 7 de la temporada a casa com a punt de partida per revalidar les fites assolides fins ara. L'actuació de Primavera serà una sessió especial perquè, a més d'intentar la primera torre de 7 de la temporada, serà la primera jornada dels Gausacs a casa, en companyia dels Castellers de Sants i la Colla Jove de Barcelona. La plaça d'en Coll acollirà el repte dels santcugatencs a partir de les dotze del migdia.

Les fites de vuit pisos amb el 4 de 8, el 3 de 8 carregat i la torre de 8 amb folre van ser els objectius que van fer els Castellers de Sant Cugat el curs passat. Després dels canvis en els troncs i la canalla, els Gausacs s'enfilen a superar els reptes aconseguits la passada temporada quan encara queden cinc setmanes per a l'actuació de Sant Ponç.

Un dels caps de colla, Toni Castanyer, ha manifestat que s'estan plantejant canvis en les posicions i que han triat l'actuació de Primavera per intentar el repte per sentir el suport dels santcugatencs.

Toni Castanyer

Estem fent canvis i volem intentar el repte en aquesta actuació perquè hi haurà molta gent.


Per demostrar-ho la colla aprofitarà l'actuació de Primavera, la primera a plaça local per aconseguir el primer 2 de 7 de la temporada. El punt més important per complir l'objectiu serà garantir la capacitat de rotació a totes les posicions de les estructures. L'actuació serà a la plaça d'en Coll, al barri del Monestir. Un escenari poc habitual pels Gausacs, motiu pel qual els santcugatencs volen convidar els veïns a formar part dels reptes castellers.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.