El Club d'Aran aconsegueix el reconeixement al millor film a Portugal


  • Comparteix:

Imatge dels joves guanyadors del film 'Edgardo, el pescadero'

Imatge dels joves guanyadors del film 'Edgardo, el pescadero'

El Club d'Aran, amb seu a Sant Cugat, ha rebut el premi a la Millor Pel·lícula en el certamen MIF International Festival of Shorts Films que s'ha celebrat a Portugal. El film 'Edgardo, el pescadero' ha estat el curtmetratge que han produït i protagonitzat els joves de l'entitat vinculada a l'Opus Dei. A més, el protagonista, Felipe Mosquera, ha rebut el premi de millor actor i un dels actors del repartiment, Gabi Sánchez, ha aconseguit el reconeixement de millor actor secundari.

'Edgardo, el pescadero' feia una paròdia dels mals que pateix la societat com les manies o els moments d'estrès per mostrar que són situacions normals. El responsable de comunicació de l'entitat, Carlos Velilla, ha subratllat que el premi és un reconeixement a la labor que han fet amb els joves.

Carlos Velilla

Amb el film fomentem que els joves es posin en una altra pell, guanyar és un reconeixement per nosaltres.


El Club d'Aran és una entitat creada a la ciutat per un grup de pares amb l'objectiu de donar una educació, humana i cristiana als seus fills mitjançant l'estudi i l'aprofitament del temps de lleure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.