La Biennal d'Art Contemporani s'atura a Olesa de Montserrat


  • Comparteix:

Cartell de la Biennal

Cartell de la Biennal

La Biennal d'Art Contemporani continua el seu recorregut per poblacions catalanes i aquest mes restarà a Olesa de Montserrat. La mostra, impulsada pel santcugatenc Josep Canals, ofereix els treballs de nou joves artistes catalans seleccionats per un jurat format per experts del món de l'art.

El recorregut de la iniciativa va arrencar a Sant Cugat l'abril de l'any passat per recórrer diferents municipis de Catalunya amb l'objectiu de donar una empenta a la creació dels joves autors del país. Els treballs exposats pertanyen a nou creadors seleccionats entre les més de 100 propostes presentades a la cita. Lúa Coderch, Loretta Firmani, Ayuko Hoshino, Laura López Balza, Claudia Pagès Rabal, Francesc Ruiz Abad, Joan Saló Armengol, Sergi Serra Mir i Mireia Terrado Lozano són els creadors que participen en aquesta mostra itinerant.

Enguany, la Biennal ha fet un pas endavant en l'àmbit tecnològic, ja que el catàleg i tota la informació és accessible a través d'una aplicació per a telèfons intel·ligents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.