Els Tallers Sílvia Servan fan 20 anys amb una gran festa oberta al públic


Temes relacionats

Especial: Un any sense Sílvia Servan ( 8/jun/11)

Companys de Sílvia Servan recorden l'actriu un any després de la seva mort ( 7/jun/11)

Mor l'actriu i directora teatral Sílvia Servan ( 4/jun/10)


  • Comparteix:

Presentació de les activitats a la plaça de Barcelona

Presentació de les activitats a la plaça de Barcelona

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan fan 20 anys i celebraran l'aniversari amb una gran festa el dissabte 18 de maig. Les activitats començaran a les onze del matí a la plaça de Barcelona i s'allargaran fins a mitjanit amb un concert al Teatre la Unió. L'escola vol que la celebració aplegui el miler d'alumnes que han passat pels seus cursos durant aquestes dues decades, però obre la participació a tota la ciutadania.

Els tallers que porten el nom de la desapareguda Sílvia Servan arriben enguany al vintè aniversari. Per commemorar el naixement d'aquestes propostes i recordar la tasca de l'actriu i directora santcugatenca, l'entitat ha organitzat una maratoniana jornada d'actes pel 18 de maig.

Els actes començaran a les onze del matí a la plaça Barcelona amb activitats teatrals i l'actuació d'un del grups del taller. Al migdia, a la mateixa plaça, es farà un dinar popular i a l'hora del cafè arribaran les actuacions d'exalumnes.

A les cinc de la tarda, començarà 'El circ dels miserables', una obra de teatre de Stanislavsky, un dels grups d'adults de l'escola. Prendran part del muntatge entitats de la ciutat com Castellers, Caparrots i Geganters, entre altres.

En acabar, la celebració es traslladarà al Teatre la Unió amb un cercavila. A l'espai cultural, es faran els parlaments, es projectaran vídeos i es faran breus representacions en record a Sílvia Servan. Un dels integrants de l'escola, Roger Casadellà, assegura que els tallers volen aportar més que teatre als participants.

Roger Casadellà

Intentem que, més enllà de fer teatre, es doni valors als participants.


El punt final de la programació serà el concert de Carles Belda i els Badabadoc al mateix teatre. Prèviament, s'huara fet un sopar a la Sala Clavé de la Unió.

Els Tallers de Teatre estan preparant altres actes de celebració previs a la gran festa. Les propostes es donaran a conèixer properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.