Els participants de la nova sessió del Pla de Cultura demanen més participació


  • Comparteix:

Era la segona sessió de 'Cultura i Societat'.

Era la segona sessió de 'Cultura i Societat'.

El teixit associatiu considera que l'Ajuntament ha de comptar, de forma real, amb les aportacions de les entitats a l'hora d'engegar iniciatives. Aquesta ha estat la demanda conjunta que han fet els assistents del darrer debat del Pla de Cultura, centrat en l'estat de la cultura en l'àmbit social. Els col·lectius també han assegurat que necessiten més formació per poder treballar de forma eficient.

La quarta sessió del Pla de Cultura ha constatat que la gent jove és el sector que menys s'està implicant en la confecció d'aquest pla, que ha de marcar les pautes d'actuació culturals en els pròxims deu anys. Gent jove que, segons alguns assistents, està desencantada amb la gestió de l'Ajuntament en matèria d'equipaments i iniciatives, com 'La nit jove'.

No obstant, el tema que ha centrat el debat ha estat la relació que s'hauria d'establir entre administració i entitats. La majoria de les intervencions creuen que el consistori no confia prou en el potencial dels col.lectius a l'hora de generar activitats:

Santcugatencs

Les entitats necessiten formació per organitzar-se


Les sessions del Pla de Cultura de Sant Cugat continuen dimarts a 2/4 de 8 a la Casa de Cultura. El tema de debat serà la relació entre cultura i memòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.