'Efectos secundarios' i 'Tesis sobre un homicidio', estrenes de cine locals


  • Comparteix:

Cartell oficial del film 'Efectos secundarios'

Cartell oficial del film 'Efectos secundarios'

Els films 'Efectos secundarios' i 'Tesis sobre un homicidio' són les estrenes principals d'aquest divendres a la ciutat. La pel·lícula 'Posesión infernal' portarà el gènere de terror a la pantalla dels Yelmo.

Protagonitzada per Jude Law i Rooney Mara, el film 'Efectos secundarios' és la història d'Emily, una jove que intenta suïcidar-se. Incapaç de superar la seva depressió, Emily accepta seguir una nova medicació receptada pel seu psiquiatre pensada per calmar l'ansietat. Però el fàrmac comença a tenir inesperats efectes secundaris.

'Tesis sobre un homicidio', protagonitzada per Ricardo Darín i Alberto Amman, mostra l'obsessió d'un professor de dret penal per descobrir la veritat de l'assassinat que ha protagonitzat un dels seus millors alumnes davant de la facultat.

El terror arriba de la mà de 'Posesión infernal' que és la història de cinc amics que viatgen a un bosc per ajudar una jove addicta a les drogues. El grup es refugiarà en una cabana on trobaran un llibre per ressuscitar els morts. Sense ser conscient del perill tots els joves seran poseïts per esperits excepte un.

La cinta 'Un amor entre dos mundos' mostra un jove enamorat d'una noia des de la infància. El protagonista passarà anys sense saber res d'ella, perquè pertany a un món paral.lel, fins que un dia la torna a veure en televisió i intentarà aconseguir-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.