Els espectacles de Casale i Guapo pengen el cartell de complet


Temes relacionats

'Concert per a nadons' exhaureix les entrades de les tres funcions (18/feb/13)

Exhaurides les entrades per al concert d'Andrea Motis i Joan Chamorro (29/gen/13)


  • Comparteix:

David Guapo / Font: Davidguapo.com

David Guapo / Font: Davidguapo.com

El concert de Cristina Casale i l'espectacle de David Guapo dins la programació del Teatre-Auditori han exhaurit les entrades. Els dos muntatges pengen així el cartell de complet, després que l'equipament municipal posés a la venda els tiquets a meitat de preu durant unes hores per celebrar el Dia Mundial del Teatre.

Les dues propostes se sumen a altres espectacles de la programació del Teatre-Auditori que també han exhaurit les entrades com l'obra 'Cyrano de Bergerac', l'actuació d'Andrea Motis i Joan Chamorro, el 'Concert per a nadons' i el concert de Sílvia Pérez Cruz.

La pianista Cristina Casale pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori el 20 d'abril amb el concert 'The Classical & Jazz Concert'. L'espectacle, que començarà a les nou del vespre, també inclou un sopar. La pianista oferirà un recital on la primera part estarà centrada en el classicisme amb compositors com Beethoven, Chopin i Horowits, i la segona anirà amb ritme de jazz, amb obres de Garner, Raskin i Mayerl, entre d'altes.

De la seva banda, l'humorista David Callejón, més conegut com a David Guapo, visitarà el 4 de maig Sant Cugat. El monologuista presentarà el seu espectacle '#quenonosfrunjanlafiesta', que combina humor, música i improvisació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.