El Teatre-Auditori reunirà més de 800 ballarins en un campionat de hip-hop


  • Comparteix:

El campionat serà el pròxim 5 de maig / Font: Campeonatosantcugat.com

El campionat serà el pròxim 5 de maig / Font: Campeonatosantcugat.com

Sant Cugat acull el 5 de maig el 5è Campionat coreogràfic Sant Cugat i el tercer Campionat de Hip Hop Sant Cugat. Es tracta d'una iniciativa de l'escola de dansa barcelonina Menchu Duran que ha vist en el Teatre-Auditori l'escenari ideal per organitzar l'esdeveniment. S'han inscrit més de 800 ballarins, alguns d'ells alumnes d'escoles de Sant Cugat, que provenen tant de Catalunya, les Balears com el País Valencià. Els participants dominen diferents disciplines de ball i poden ser de totes les edats.

L'objectiu principal que va fer néixer aquesta iniciativa era la voluntat de crear un punt de trobada de ballarins de diferents escoles en un mateix escenari i motivar-los durant el curs per a la competició.

El concurs, segons l'organització, està format per professionals reconeguts del món del ball. Pel que fa als premis, es repartiran trofeus als grups guanyadors i medalles de participació a tots els ballarins que formin part de l'espectacle. La directora de l'escola que organitza l'esdeveniment, Anna Verges, ha destacat que estan molt satisfets de portar la proposta a Sant Cugat i que cada vegada els ballarins tenen més nivell.

Anna Verges

És una ciutat culturalment molt activa i a la gent li fa il·lusió venir a Sant Cugat. La primera edició va ser a Barcelona i llavors ens vam posar en contacte amb el Teatre Auditori.


No fa falta ser professional per participar en la proposta, ja que també en poden prendre part ballarins fora de competició.

El campionat serà el 5 de maig i les entrades, que tenen un cost de 12 euros, es poden comprar a través del web del Teatre-Auditori o bé a taquilla una hora abans de l'actuació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.