'Alacrán enamorado', del santcugatenc Santiago Zannou, a les cartelleres


  • Comparteix:

'Alacran Enamorado' està liderada per un director resident a Sant Cugat

'Alacran Enamorado' està liderada per un director resident a Sant Cugat

Els cinemes prenen, aquesta setmana, un caire més santcugatenc amb l'estrena del film 'Alacrán enamorado', dirigit pel director resident a Sant Cugat Santiago Zannou. El llargmetratge, que compta amb Javier Bardem entre el ventall d'actors, el trobarem als cinemes Yelmo. Altres estrenes destacades són 'Tipos Legales', a Yelmo i 'Oblivion', a Cinesa.

'Alacrán enamorado' està basada en la novel·la del mateix títol de Carlos Bardem, germà del conegut actor que, a més, forma part del repartiment d'actors de la pel·lícula. La història narra l'amor entre una dona d'origen llatinoamericà que va ser lliurada a una xarxa de prostitució infantil i l'anomenat 'L'alacrà', que és membre d'un grup neonazi.

De la seva banda, el film 'Tipos legales' gira al voltant del crim, les drogues i el sexe. Es tracta d'un drama on tres amics expresoners decideixen tornar a recuperar els seus anys 'de glòria' la mateixa nit que surten de presó. La cinta es la primera col·laboració d'Al Pacino i Christopher Walken.

Finalment, 'Oblivion', amb Tom Cruise, és una pel·lícula d'acció i aventura centrada en la salvació de la raça humana en un moment que el planeta terra està al límit, després de dècades de guerra que l'han deixat irreconeixible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.