Diversitat de propostes al nou trimestre del Casal de Joves TorreBlanca


Temes relacionats

El Casal de Joves TorreBlanca acull la 3a edició el Festival de Hip Hop (10/abr/13)


  • Comparteix:

Diversitat d'activitats per al proper trimestre del Casal de Joves TorreBlanca / Font: Premsa Sant Cugat

Diversitat d'activitats per al proper trimestre del Casal de Joves TorreBlanca / Font: Premsa Sant Cugat

El Casal de Joves TorreBlanca ja ha posat en marxa la programació del tercer trimestre del 2013 amb activitats centrades en els programes de suport a iniciatives juvenils, activitats per adolescents, la dinamització musical i les actuacions pròpies de l'Alternoteca; així com exposicions, activitats formatives i propostes dels Espais Joves als districtes. La nova programació s'ha encetat aquest abril i durarà fins al juliol.

Els joves disposen de fins a vuit temàtiques diferents per apropar-se a les activitats proposades pel Casal de Joves TorreBlanca. D'una banda es proposen iniciatives dirigides al suport a col·lectius juvenis, com 'Taulacció', i idees adreçades específicament a adolescents amb la col·laboració del Front Freak.

La música també és una de les propostes del Casal de Joves santcugatenc per al període comprès entre l'abril i el juliol, com ara les programacions de jams sessions, bucs de música i l'oferta de formació musical.

Les activitats formatives al voltant de l'hort del centre i els serveis com el punt de trobada i el Servei d'Informació Juvenil són altres propostes del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.