El cicle de música sacra al Monestir tindrà continuïtat


  • Comparteix:

Camerata Sant Cugat en l'actuació d'aquest divendres

Camerata Sant Cugat en l'actuació d'aquest divendres

El cicle 'Música sacra coral al Monestir', organitzat per Camerata de Sant Cugat, ha tancat la primera edició amb la mirada posada a la tardor, quan es repetirà la iniciativa. Així ho ha confirmat el director de Camerata, Xavier Baulies, en el concert del grup Fòrum Vocal que s'ha encarregat aquest divendres de posar punt final al cicle. Baulies s'ha mostrat satisfet de la resposta santcugatenca en la primera edició de la iniciativa, que segons el director ha servit per 'començar a formar un públic' amant de la música sacra.

La segona edició del cicle 'Música sacra coral al Monestir' ja té data i protagonistes. El primer concert de la iniciativa serà el 4 d'octubre i anirà a càrrec del Cor de Cambra de Granollers, que precedirà l'actuació del Cor Aglepta al novembre i la del Cor Vivaldi al gener. El cicle ha comptat en aquesta primera edició amb les actuacions dels cors Exaudio, Schola Gregoriana de Catalunya i Auditexaudi, Coral Polifònica de Tremp i Camerata Sant Cugat i ha destinat la recaptació dels concerts a Càritas. Segons el director de Camerata, Xavier Baulies, la iniciativa 'ha fet de la música sacra un acte de solidaritat' i ha obtingut una bona resposta dels santcugatencs. Per això, l'organització repetirà la proposta amb noves formacions a la tardor.

Xavier Baulies

Tenim planificat un segon cicle on hem confirmat el Cor de Cambra de Granollers, el Cor Aglepta i el Cor Vivaldi.


El conjunt Fòrum Vocal i Camerata ha clos la primera edició del cicle amb un concert de música sacra del barroc italià amb peces d'Scarlatti i Lotti entre d'altres. El director de la formació, Xavi Sans, ha lloat la iniciativa perquè els proporciona l'oportunitat de mostrar la feina que fan des del cor al públic.

Xavi Sans

És una ocasió per mostrar el treball que fem, està molt bé.


Unes 150 persones han assistit a l'últim concert del cicle, que ha tingut lloc a l'església del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.